BIO-REZERVOARE

Rezervor Bio Combustibil M

Focar pentru semineupe bio combustibil, material inox avand un pret accesibil pentru orice buzunar.
Pret Vechi 296 lei
279, 00 Lei
5.2 cm
34 cm
Bioetanol Lichid
2 Kg
Inox, Vata ceramica
13.2 cm
Da
Inox
0.5 l
Reglaj manual pentru ardere!
1L de bio-combusticil in 2-4H
ATENTIE!! ?Recipientul nu va fi alimentat mai mult de 2/3 din capacitatea lui!
2 ani
Recipientele sunt special concepute pentru a fi amplasate in semineele traditionale pe timp de vara pentru a oferi o ambianta placuta atunci cand in semineu nu poate fi facut foc cu combustibil solid din cauza vremi calde sau a altor factori. Poate fi folosit si pe post de arzator la semineele pe bio ethanol cu design unic in cazul in care clientii nu opteaza pentru un bio semineu prefabricat.
Nu necesita cos de fum.Nu emana fum si miros.Foc adevarat.Usor de intretinut.
A nu se alimenta in timpul functionari,dupa ce flacara sa oprit, 5 min. se lasa pentru a se raci rezervorul , ulterior se poate alimenta. Necesita izolatie cand este incastrat in mobila. Distanta de un electorcasnic 30-40 cm.

     Recipientele sunt special concepute pentru a fi amplasate fie in semineele traditionale pe timp de vara pentru a oferi o ambianta placuta atunci cand in semineu nu poate fi facut foc cu combustibil solid din cauza vremi calde sau a altor factori.
Recipientul dispune si de reglaj.
     Poate fi folosit si pe post de arzator la semineele pe bio etanol cu design unic in cazul in care clientii nu opteaza pentru un Bio semineu prefabricat.

Material
: Inox
Capacitate: 1,2 l

ATENTIE!!  Recipientul nu va fi alimentat mai mult de 2/3 din capacitatea lui!

Comanda
×