Despre noi


 

Montam seminee pe lemne, sobe de teracota, focare si cosuri de fum profesionale in Suceava si orasele invecinate (Falticeni, Radauti, Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Piatra Neamt sau Iasi) iar la cerere in oricare alt judet al tarii.

    

Nu doar ca suntem aproape de tine, oferindu-ti sfaturi si alegerile optime pentru locuinta ta, dar suntem specializati in acest domeniu, din respect pentru tine!

Echipa noastra de profesionisti s-a perfectionat de-a lungul anilor de experienta la cursuri din tari europene, dovedind astfel dorinta de inovare si schimbare. Echipe de meseriasi din tari cu traditie in fabricarea si comercializarea de seminee pe lemne la preturi accesibile dar si focare de seminee, ne-au invatat lucrul bine facut.

 

Am dorit ca semineul pe care tu il achizitionezi de la noi sa respecte standarde inalte europene ale calitatii, asa ca ne-am imbunatatit permanent tehnica, forta de munca si resursele utilizate!

Te intrebi de unde am invatat sa construim seminee pe lemne si focare de seminee?

Am furat meserie de la profesionisti foarte cunoscuti si apreciati in domeniu, de la numeroasele instruiri la care am participat in tari precum Germania, Cehia, Polonia, tari recunoscute pentru calitatea pe care o implementeaza si serviciile profesionale pe care le practica.

Doresti motive pentru care sa alegi seminee pe lemne de la noi?

Suntem siguri ca si pentru tine siguranta este importanta, fiind vorba de o investitie considerabila. De aceea noi ne angajam sa iti oferim seminee pe lemne sau focare de seminee sigure, testate dinainte, care functioneaza la parametri optimi!

Suntem flexibili in ce priveste pretul semineelor, deoarece il calculam adaptat nevoilor tale! In functie de amplasare, modelul ales, diametrul cosului de fum si combustibilul utilizat, stabilim costurile necesare, asa ca vei beneficia de o oferta personalizata!

Avem un stoc de peste 6000 de seminee pe lemne si focare, pentru ca tu sa fii sigur ca vei gasi produsul ideal pentru locuinta ta!

Ai echipa de muncitori deja stabilita?

Poti achizitiona doar materialele de constructie de la noi. Cumperi un semineu, semineu centrala sau soba de la noi si asiguram noi TRANSPORTUL GRATUIT pana la usa ta!

GARANTIA de care beneficiezi la achizitionarea de seminee pe lemne sau focare de seminee din Suceava si orasele invecinate este foarte importanta, iar noi iti oferim 5 ANI de zile la componentele folosite in constructia semineelor, cum ar fi focarele, termosemineele sau sobele.

Mai mult, la cosul de fum cumparat de la noi beneficiezi de 30-40 ANI garantie! Cosul de fum este o componenta importanta in sistemul de incalzire al casei, mai ales daca utilizezi lemnul pentru a incalzi suprafata aferenta.

Pentru ca tu si familia ta sa fiti in siguranta, iti recomandam sa folosesti doar materiale de calitate si personal calificat, deoarece acestea sunt garantia unui semineu pe lemne trainic si rezistent. Cu fiecare lucrare la care ne angajam, dobandim experienta, fapt pentru care si clientii multumiti ne recomanda la randul lor!

Executam orice tip de semineu la cerere, fie ca este vorba de seminee pe colt, seminee moderne, sobe de seminee, seminee cu teracota sau seminee rustice.

Alatura-te si tu familiilor care au seminee pe lemne si focare de seminee sau materiale de constructii de la noi si garantam produse de top, de care vei fi incantat!