Hornuri metalice fi 150

Cot burlan fix fi 150 / 45 gr

111, 00 Lei
25 cm
150 Ø
150 Ø
otel
2 mm
Negru
Lemn, Bricheti, Peleti
1000 °C
Vopsea termorezistenta Senotherm
Cot fix la 45 de grade, pentru o racordare cat mai usoara in functie de pozitionarea sursei. Mufare usoara, etansa si rapida. Conceput pentru o gama larga de surse de caldura, fiind posibila utilizarea acestuia pentru sistemele din locuinta proprie cat si in domeniul industrial.
600 °C
Cot fix
2 ani
ceramic, caramida, inox
150
45 grade
Fiind construit din otel refractar de calitate si grosime mare, reprezinta una dintre solutiile perfecte pentru traseu fum sau de racordare a sobei, centralei sau a semineului la cosul de fum.Este una dintre cele mai bune solutii de racordare datorita duratei mari de viata pe care o prezinta, conform grosimii si calitatii otelului, si a modului de confectionare si sudare al acestuia, realizate cu tehnologie laser de ultima generatie. Instalarea acestui element se face cu usurinta.
Semineu, Soba, Centrala
Domestic, Industrial
Pentru interior
150
Produsul face parte din gama profesionala si este realizat doar din materiale certificate, multumita carora, acesta inlocuieste cu succes sistemele de racordare flexibile, oferind un sistem de racordare la cosul de fum, trainic si sigur., ce poate fi folosit pe toata perioada de utilizare a sursei.
Comanda
×