Seminee Decorative

Daca sunteti in cautarea unui punct focal excelent intr-o camera, luati in considerare un semineu decorativ. Are un apel atemporal si ofera promisiunea amintirilor viitoare. In gama noastra puteti gasi seminee electrice, bio seminee, seminee de exterior si incalzitoare de terasa pe gaz.

 

Va oferim o multime de modele de seminee decorative, cu un aer modern, elegant sau vintage, incastrabile sau de perete, drepte sau pe colt, cu efect de flacara ultra-realista 3D si functie de incalzire, precum si alte functii optionale cum ar fi cea de sunet, la pret ieftin si atractiv, in Suceava si orasele aferente! Bucurati-va de ambianta inconfundabila creata de dispozitivele din gama noastra si alegeti design-ul si culoarea potrivita, din lemn sau imitatie de marmura si pe diverse dimensiuni!

 

 

BIOSEMINEE

Gama de bioseminee incorporeaza dispozitive decorative care produc caldura cu ajutorul bioetanolului, prezentand in acelasi timp o tehnologie avansata de fabricare, un design elegant cu forme futuriste si un efect de flacara 3D deosebit si ultra-realist! In plus, nu va fi nevoie sa va ingrijorati cu vedere la cosul de fum deoarece aceste sisteme nu necesita unul, fiind disponibile in varianta tip portal (cu chenar/rama), in diferite nuante (alb/maro/negru), mobile sau de perete si la costuri avantajose in Suceava si zonele invecinate!

 

SEMINEE DE EXTERIOR

SEMINEE DE EXTERIOR PE PELETI

In aceasta categorie incadram sisteme termice pentru mediul exterior, cu o utilizare facila si eficienta maxima dovedita in generarea de caldura, atunci cand temperatura este scazuta! Procesul automatizat specific acestor dispozitive face ca singura voastra grija sa fie asezarea peletilor in rezervorul semineului, avand astfel parte de toata caldura si confortul termic pe care il doriti, precum si o perspectiva deosebita asupra flacarii multumita sticlei cu vedere panoramica 360!

 

INCALZITOARE PE GAZ

Reprezinta sisteme eficiente in asigurarea necesarului termic in exterior, utilizand ca si combustibil propan-butan sau propan-pur, la butelie si cu un efect de flacara adevarata inedit si spectaculos! Puteti alege dintr-o gama variata de culori, dimensiuni, forme si configurari, la pret ieftin in Suceava si orasele aferente!

 

SEMINEE TIP VATRA PE LEMNE

Denumite si fire pit, aceste dispozitive prezinta varianta ideala pentru exterior din doua motive si anume aspectul inedit si eficienta in generarea de caldura in anotimpul mai friguros! Functioneaza pe baza de ardere a lemnelor in bolul metalic, conferind necesarul termic cu usurinta in aer liber, pe terase sau in curtile clientilor din Suceava si imprejurimi!

 

BIOSEMINEE MOBILE DE EXTERIOR

Aceste dispozitive prezinta in general aceleasi functii cu ale biosemineelor destinate spatiilor interioare, insa, vin cu ceva in plus si anume faptul ca pot fi mutate intr-un mod sigur si facil, in functie de preferinte sau nevoi!

 

RAME DECORATIVE

Pentru clientii care pun accent pe design-ul interior si apreciaza aerul elegant si deosebit al semineelor, insa nu prefera un dispozitiv termic in living sau alta incapere, atunci solutia ideala este achizitionarea uneri rame decorative! Aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama generoasa de modele, stiluri si culori (maro, alb, gri, negru sau bej), la pret ieftin si transport garantat!

 

SEMINEE ELECTRICE

Gama de seminee electrice reprezina atat elemente inedited de design, cat si foarte functionale in ceea ce priveste asigurarea necesarului termic in incaperi de dimensiuni reduse! Sunt ideale pentru a fi incorporate in perete sau piese de mobilier, pot fi drepte sau pe colt, cu imbracaminte din MDF, lemn, sau imitatie de marmura ca livingul vostru sa capete un aer elegant dar si o atmosfera calduroasa! Acestea reprezinta varianta perfecta la clasicele seminee pe lemne, incorporand tehnologie performanta 3D cu un ecran LED ce permite ca flacara sa aiba un efect ultra-realist si deosebit! Sunt de dimensiuni reduse, astfel completand in mod subtil decorul din orice incapere, atat la apartament cat si la casa, cu un pret ieftin la achizitie dar si in ceea ce priveste intretinerea!

Putem diferentia doua categorii de seminee electrice, in functie de tehnologia pe care o folosesc si anume cele cu LED (gama TAGU) si cele cu VAPORI DE APA (Glow Fire), cele din prima categorie reprezentand dispozitive cu o eficienta crescuta si pret ieftin, dar si un un impact pozitiv asupra mediului! Sunt disponibile in diferite modele si functii: incastrabile/de perete, cu rama MDF cu design clasic, modern sau vintage, pe diferite culori (alb/maro/negru) si dimensiuni, cu efect de flacara 3D si transport garantat in Suceava! A doua categorie include sisteme care functioneaza cu ajutorul tehnologiei avansate Opti-Myst, flacara putand fi admirata pe doua laturi, lucru ce le transforma in elemente unice de decor, in special in separarea a doua incaperi!